Down by the water: Our new Eco-Friendly Office at Jubilee Warehouse

| posted in: CommsConsult UK, News Story | 0

It’s been a busy start to 2015 for the CommsConsult team, between projects, events and travels, we’ve moved our UK office down the hill to a new creative hub in Penryn (Cornwall) at Jubilee Warehouse. Converted from old storage units, this new office space boasts beautiful views over the Fal estuary, a stunning glazed atrium as a central meeting space and a private mezzanine conference room attached to our new, bigger office.

Jubilee Warehouse, Penryn, Cornwall

As much as these attributes clearly appeal, however, it is also the pioneering strides taken toward how environmentally friendly this new building is that really gets the CommsConsult team excited! Designed by Penryn based architects Marraum with Peter Skerrett, there are a number of features that aim to reduce resource consumption without compromise to the quality of the working environment:

  • Photovoltaic panels (PVs) – 19kW generate as much renewable electricity as possible

  • Rainwater flushed toilets

  • Under Floor Heating throughout, with external insulation

  • Electric vehicle charging points

Many of the team are also now able to cycle to the office, great for mind and body alike!

Combined with the recent internal restructure of the CommsConsult team (more news about this other exciting change to come soon!) we are now poised to take CommsConsult on more, and bigger, adventures in 2015 and beyond. If you are passing Jubilee Warehouse, pop in to CommsConsult at Unit L and say hello!

Leave a Reply